Magyarország

2008.04.10. 19:18

Nyírkátán csillapodtak a kedélyek - a sofőr nem nyilakozott

<p>Nyírkáta - Mint ismeretes, súlyosan sérült az a hároméves kisfiú, akit akkor ütöttek el, amikor&#160; féktávolságon belül szaladt egy autó elé kedden koradélután Nyírkátán.&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-nyirkata-baleset-gazolas-lincseles_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<dia width="900" height="700" alt="Elütötte a gyereket, megverték a rokonok Nyírkátán 2008.04.08."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/El_t_tte_a_gyereket__megvert_k_a_rokonok_Ny/index.shtml , SERIE ,900,700)">Keddi felvételek a baleset után: <img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Elütötte a gyereket, megverték a rokonok Nyírkátán 2008.04.08." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-nyirkata-lincseles-baleset_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Még fáj a feje a Nyírkátán elsodort kisfiúnak

Jól van, csak a fejét fájlalja az a nyírkátai kisfiú, akit kedden délután ütött el egy autó, amikor a gyermek féktávolságon belül lépett a kocsi elé – tudtuk meg az édesapjától.

Az édesapa elmondta: gyermeke az agyrázkódást követően csütörtökön kezdett enni, egyébként a szülők egyike állandóan a gyermek mellett tartózkodik a kórházban.


A balesetet követően gyermek rokonai betörték a gépkocsi szélvédőjét, és bántalmazták a vezetőt és utasát, akik könnyű sérüléseket szenvedtek.

A  Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálatot folytat a baleset körülményeinek tisztázására, ugyanakkor csoportos garázdaság, súlyos testi sértés kísérlete és rongálás miatt eljárást indított a három hozzátartozó – két nő és egy férfi ellen.

"Megölted a gyermeket!"

A kedden Nyírkátán elsodort kisgyermek a nyíregyházi kórházban van, állapotáról a mellette lévő édesapja nem adott információt. Rostás Teréz Erzsébet, a kisfiú édeanyja megmutatta, hogyan ütötte az autóból kiszállni sem tudó férfit: A kisgyermek a család portájának kapujából akart átszaladni hozzám a keskeny aszfalton, ekkor jött az autó és elseperte. Ezt követően azt kiabáltam, hogy megölted a gyermeket és háromszor megütöttem az embert, de hát milyen ütést tudtam én adni? Ennek az embernek az autóját a partvissal szétvertem, háromszor megütöttem. A kicsi meg eszméletén kívül volt, orrán száján jött a vér.

A Petőfi utcában a többi utcától eltérően nincs sem fekvő rendőr, sem sebességkorlátozó tábla, A gépkocsi vezetője a szomszédos Nyírmeggyesen lakik. Otthon van, de senkinek nem kíván nyilatkozni. A felesége is elzárkózott, igaz kamerán kívül beszélgetve elmondta, hogy a jó időre tekintettel permetezni akart a férje, ezért kérte meg egy ismerősét, hogy hozzanak permetszert. Ekkor történt a sajnálatos baleset. Bővebben...

Elütötte a kisfiút, megverték a rokonok Nyírkátán - fotók és videók:

Nézze meg a keddi fotókat a baleset után

Nézze meg a keddi videót a baleset után

Nézze meg, mit mondott az elsodort gyermek édesanyja

Előzmények:

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!