Kultúra

2019.02.06. 11:20

Közös klippel debütál Josh és a Desperado

Nyíradony - A premier csütörtök este hat órakor várható a legnagyobb videómegosztó portálon.

Nyíradony - A premier csütörtök este hat órakor várható a legnagyobb videómegosztó portálon.

A Facebookon tudatta rajongóival a debreceni Desperado együttes, hogy a nyíradonyi Borostyán Medhotelben forgatták legújabb klipjüket, méghozzá Szarvas Józseffel, ismertebb nevén Josh-sal közösen.

– A desperadós srácokat már lassan húsz éve ismerem, és nagyon jó a kapcsolatunk, örülök, hogy a barátaimnak tudhatom őket. Követjük egymás karrierjét és mindig is közös hullámhosszon voltunk, mivel a fellépéseken túl dolgoztam velük tévéfelvételeken is – mesélt a zenekarhoz fűződő kapcsolatáról Josh.

Nemrég közös dallal jelentkeztek, ami Josh szólóalbumára készült, Tőled kaptam én címmel. Két verzió is született a dalból, egy lassú és egy ’90-es éveket idéző dance-változat. A klip a lassú variációra készült el, igen impozáns körülmények között.

Mindent idejében

– Nagy összhangban sikerült leforgatni az első közös klipünket Josh-sal. A közös produkció ötlete tőle érkezett, és szerintem egy szuper dal kerekedett ki az együtt zenélésből – véli Bodnár Zsolt, a Desperado egyik tagja. Kitértünk az emberek retró iránti rajongására is, mivel hamarosan a Főnix Csarnokban lépnek fel a retró fesztiválon. – Nagyon üdítő, hogy az utóbbi időben vegyes a retró fesztiválok iránt érdeklődők korosztálya, egészen a tizennyolc évesektől a hetvenesekig találkoztunk már emberekkel a fellépéseinken – mondta. A húsz éves zenekar jövőjét illetően elárulta, hogy egy új dallal és egy klippel még szeretnék megajándékozni a közönségüket, viszont ebben az évben fellépésekkel van tele a naptáruk. – Valószínűleg idén nem vállalkozunk új dalra és klipre, de mindenképpen jelentkezünk és hallatunk magunkról, nem hagyunk senkit Desperado nélkül – mondta.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!