Ingatlanajánló

2021.12.25. 08:08

Elegáns ikerház, amelyben biztos, hogy az egész család elfér!

Debrecen egyik legelegánsabb, modern és igen tágas otthona új lakóit keresi. 135 négyzetméternyi kényelem, minimál dizájn és persze terasz, kert. Mi kellhet még? Nos, 125 millió forint…

Forrás: Ingatlanbazár

Debrecen egyik csendes, exkluzív lakóparkjában eladóvá vált egy 2017-ben épült, 135 nm-es nappali+3 szobás 2 szintes, nagy teraszos, garázsos, gyönyörűen parkosított ikerház. Az ingatlan modern kivitelezésű és a nyugalom szigetévé válhat az új tulajdonosának.

Forrás: Ingatlanbazár

A belső kialakítása nagyon praktikus, mert a földszinten van a mindennapi élettér, ami magában foglalja az egy légtérben lévő nappali-étkező-konyha együttesét, illetve a földszinten található még egy szoba is, ami saját, fürdőkáddal felszerelt fürdőszobával rendelkezik, így ideális lehet vendégek fogadására. 

Forrás: Ingatlanbazár

Az emeleti részen van két szoba, a nagyobbik (20 nm-es) az építéskor úgy lett kialakítva, hogy minimális ráfordítással két 10 nm-es szobává alakítható át. Az emeleten is található egy dupla mosdós fürdőszoba-WC együttes, ami ugyancsak kádas kialakítású, illetve itt található egy nagy méretű gardrób, amiben rengeteg holmi elfér.

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!