Labdarúgás

2024.06.12. 18:35

A valaha volt legsikeresebb szezonon vannak túl!

A DEAC korosztályos csapatai közül kilenc dobogón zárta a 2023-24-es bajnoki évet.

Haon.hu

A DEAC utánpótlás-csapatainak jó éve volt

Forrás: DEAC

A DEAC labdarúgói számára is lezárult a 2023-24-es bajnoki sorozat. Rápillantva a tabellákra, a debreceni klub a honlapján közölte, hogy a csapatok kiválóan teljesítettek, az utánpótlás műhely a legsikeresebb szezont zárta.

Kilenc együttes végzett a dobogón

Kertész Tamás (DEAC U17) és Harcsa Csaba (DVSC-DEAC U14) alakulata bajnoki címet ünnepelhetett. Szabó Márton (DEAC U15), Sáfár Szabolcs (DASE U16), Molnár Máté (DASE U14) és Balogh József (DVSC-DEAC U16) tanítványai ezüstérmes helyen zárták a szezont. A harmadik legfényesebb medált vehették át Rácsai Lajos (DEAC U16), Fülöp Diána (DVSC-DEAC U19) és Hegedűs Györk (DASE U19) növendékei.

Kozma László (DEAC ifi) együttese kevéssel lemaradva a dobogóról, a 4. helyen végzett, Dobos Attila (DEAC U19) alakulata remek tavaszi szereplésének köszönhetően a 6. pozíciót szerezte meg, míg Balla Imre (DEAC U14) ifjoncai tizedikként zárták a bajnoki sorozatot.

A legfiatalabbak is jól szerepeltek

A kis korosztályoknál (U12-13) nincs hivatalos táblázat, pontot sem osztanak, de Lukács Ákos (DASE U13) gyerekei a virtuális tabella 1. helyén találhatóak. Bereczki Tamás (DEAC U13) és Mester Norbert (DEAC U12) ifjoncai is kiválóan teljesítettek az akadémiákkal teli mezőnyben.

Mindezek az eredmények jól mutatják, kiváló műhelymunka zajlik a debreceni egyesületben. A csapatok magasra tették a lécet, remélhetőleg a jó szakmai munkának köszönhetően a következő szezonban sikerül ismét megugrani, esetleg túl is teljesíteni ezt a magasságot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában