Röplabda

2024.04.19. 14:45

Ezúttal más debreceni helyszínen lépnek pályára a DEAC női röpisei

A Debreceni Egyetem alakulata márciusban nagy küzdelem végén kapott ki Egerben, most lehetőség nyílik a visszavágásra.

Haon.hu

A debreceni női röplabdások akár az első helyet is megszerezhetik

Forrás: DEAC

A DEAC női röplabdázói szombaton 18 órától az Egert fogadják az NB II Keleti csoportjának alsóházában, a találkozó helyszíne ezúttal a Böszörményi úti campuson lévő Teknős munkacsarnok lesz, olvasható a debreceni klub közlésében.

Rangadó az első helyért

Nyugodtan nevezhetjük rangadónak a bajnokit, hiszen együttesünk listavezető, míg a Heves vármegyeiek a második helyen állnak, a feleket mindössze egy pont választja el egymástól. Amennyiben a cívisvárosi csapat megszerzi a három egységet, akkor biztos, hogy az első pozícióban zárja a rájátszást. Kuszkó Zsolt tanítványai legutóbb márciusban csaptak össze az EVSI alakulatával. Egy hónappal ezelőtt az egriek örülhettek, mivel nagy csata végén 3:2-re diadalmaskodtak.

– Az valóban egy kiélezett találkozó volt, sajnos viszonylag sokat hibáztunk, ezért maradtunk alul – kezdte a beszélgetést Molnár Panna. – Hazai környezetben szeretnénk visszavágni, de az nem könnyíti meg a helyzetünket, hogy a keret nagy része holnap a Medikus Kupán is szerepelni fog. Remélem, hogy a kettős terhelés nem vesz ki belőlünk sokat. 

A szezon előtt abban bíztunk, hogy bejuthatunk a felsőházba, de ez nem jött össze. Ettől függetlenül az alsóháznak motiváltan vágtunk neki, reményeim szerint szombaton bebiztosítjuk az első helyünket. Az utóbbi időben rengeteget léptünk előre, többek között a támadójátékunk és a mezőnymunkánk fejlődött, emellett a feladók és az ütők közötti játékkapcsolat szintén jobb lett. Persze nem dőlhetünk hátra, például nyitásfogadásban javulnunk kell.

Legutóbb az Eötvös elleni debreceni rangadót szép győzelemmel zártuk. A sikerünk kulcsa az volt, hogy a korábban már említett játékelemeink remekül működtek – zárta mondandóját a fiatal liberó.

NB II Keleti csoport alsóház

DEAC-EVSI

2024. 04. 20. (szombat) 18.00, DE Agrár Campus Munkacsarnok

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában