Jégkorong

2024.01.18. 15:55

Gálázva nyertek a DHK fiataljai

A debreceniek kilenc gólt is szereztek.

Haon.hu

A DEAC JA serdülői hazai pályán fogadták az OHA csapatát, akik ellen egy nagyon jó mérkőzést játszottak. Az első harmad ugyan kiélezett volt, azonban a második harmadtól beindult a gólgyártás, így 9 lőtt góllal sikerült megnyerni a találkozót. 

Az OHA elleni mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott. – Nem kezdtünk jól, nem volt meg az a fókusz, amit elvárunk magunktól. A második harmadban sikerült nagyobb energiabefektetéssel eldönteni a mérkőzést.

 A támadó harmadbéli játékunk egész jól néz ki, igyekszünk látványosan és kreatívan játszani, minél több helyzetet kialakítani. 

A korong nélküli játékunk viszont nem az igazi, sok esetben korongvesztés után nem állunk készen a védekezésre, nincs magas csatárunk, aki be tud segíteni a hátvédeknek. Ezen a részen még dolgoznunk kell hiszen most még ezeket a hibákat nem bünteti meg az ellenfél, de ahogy egyre erősebb csapatokkal fogunk játszani, gyorsan ki fogják használni a létszámfölényes megugrásokat – mondta a klub honlapjának. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában