Röplabda

2023.11.18. 12:25

Dupláznak a hétvégén

A Debreceni Egyetem alakulatára szombaton kupameccs, vasárnap pedig bajnoki vár.

Haon.hu

Kuszkó Zsolt és tanítványai

Forrás: DEAC-archív

A DEAC női röplabdacsapatának a tagjai nem fognak unatkozni ezen a hétvégén, hiszen szombaton és vasárnap is pályára lépnek, írja a klub honlapja. A meccsdömping szombaton 14 órakor kezdődik a DESOK-ban, ekkor Kuszkó Zsolt tanítványai az Újpestet fogadják a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A debreceni lányok az előző körben a Győrt búcsúztatták.

A párharc első meccsét a cívisvárosiak 3:0-ra megnyerték a Rába-parti városban, így a visszavágón a 3:2-es vereség is belefért.

Az Extraligában edződő UTE most kapcsolódik be a sorozatba. Az osztálykülönbség miatt egyértelműen a lila-fehér gárda az összecsapás esélyese, ettől függetlenül abban lehet bízni, hogy a hajdúságiak megnehezítik a riválisuk dolgát. A továbbjutás egy meccsen dől el.

Nem áll le a mókuskerék

Vasárnap Szolnokon vendégeskednek Borók Orsiék, a bajnoki 17.30-kor startol a Tiszavirág Arénában. Ez az ütközet sem ígérkezik könnyűnek, mivel a Tisza-partiak jelenleg makulátlan mérleggel rendelkeznek. A szolnokiak csupán egyszer nem 3:0-ra diadalmaskodtak: egyedül a Jászberény tudott egy szettet nyerni ellenük.

Magyar Kupa-nyolcaddöntő
DEAC-UTE
Szombat 14.00, DESOK

NB II. Keleti csoport
Szolnoki SPC-DEAC
Vasárnap 17.30, Tiszavirág Aréna

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában