Labdarúgás

2023.11.27. 15:25

Sima DEAC-siker a bajnokságban

A debreceniek hét gólt is szereztek.

Haon.hu

A cívisvárosi fiatalok gáláztak

Forrás: DEAC-archív/Ásztai Csaba

Az már előző héten biztossá vált, hogy Szabó Márton tanítványai a tabella élén zárják az őszi sorozatot. Ám ez nem jelentette azt, hogy hátra dőlhettek volna fiataljaink, ugyanis egy mérkőzés még várt rájuk, az őszi sorozat zárásaként a kiesőhelyek egyikén tanyázó Makót fogadták – írta a deac.hu. 

Hamar kidomborodott a két csapat közti különbség, a középkezdés után beszorították a vendégeket a tizenhatosuk elé, egy térfélen zajlott a játék. Nem is bírták sokáig a nyomást a Csongrád vármegyeiek, a 8. percben Fórizs Tibor megzörgette a hálójukat, aki kis idő elteltével duplázott. Az történt a pályán, amit fiataljaink akartak, esélyt sem adtak ellenfelüknek, hogy átléphessék a felezővonalat. A 24. minutumban el is dőlt a pontok sorsa, ekkor Pindicska Máté mattolta a védelmet, három minutum elteltével pedig Fórizs már mesterhármasnál tartott. Szünet előtt Vass Milán is betalált és ötgólos előnyből várhattuk a folytatást. A fordulás után Vass ott folytatta, ahol abbahagyta, az 50. percben megszerezte második találatát. Ebben a játékrészben a Szabó-tanítványok az egyéni megoldásokat helyezték előtérbe, ám ez nem jelentette azt, hogy fellélegezhettek volna a makóiak. Továbbra is mi irányítottuk a játékot, birtokoltuk a labdát, futballoztunk kapura veszélyesen. A 65. minutumban alakult ki a végeredmény, ekkor Bencze Máté vitte be a hetedik találatot. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában