Salakmotor

2023.10.13. 06:00

Magosi a sógoroknál portyázik

Két nap alatt két verseny vár a SpeedWolf Debrecen magyar bajnokára.

Haon.hu

Magos Norbert

Forrás: Boros Norbert-archív

Az európai kontinensen véghajrához érkezett a salakmotoros szezon, véget értek a világ- és Európa-bajnoki küzdelmek, bajnokokat hirdettek a különböző ligákban, mindössze nemzetközi meghívásos viadalokon szurkolhatnak kedvenceiknek a speedway hívei.

Ausztriában mozgalmas hétvége vár a szurkolókra: két nap alatt két versenyt rendeznek nyugati szomszédunknál, október 14-én, szombaton Sankt Johann im Pongau-ban, míg vasárnap Mureckben bőgnek fel a motorok.

A sógoroknál megrendezendő viadalokon magyar pilótának is szoríthatunk, ugyanis mindkét megmérettetésre meghívást kapott az immár ötszörös egyéni magyar bajnok Magosi Norbert. A szombati viadalon a tervek szerint Ausztrália, Dánia, Anglia, Finnország, Norvégia, Lengyelország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Csehország és Ausztria képviselői ellen versenyzik Magosi. 
A murecki szervezők nyilvánosságra hozták a várható startlistát, így kiderült, hogy a SpeedWolf Debrecen örökifjú salakszórójának többek között a hazai kedvenc, Daniel Gappmaier, a brit Jack Smith, a norvég Glenn Moi, a finn Niklas Säyriö, a lengyel Kacper Szopa és Jakub Sroka, a lett Ricards Ansviesulis, a dán Patrick Baek, valamint az ukrán Vitaliy Lysak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában