Kézilabda

2023.10.27. 14:11

”Játék határok nélkül”

A DVSC Kézilabda Akadémia fiataljai is részt vettek a programban.

A akadémisták ezúttal az iskolájukat képviselték

Forrás: DVSC Kézilabda Akadémia

Kedden délelőtt vette kezdetét a Mozdulj Debrecen! – Mozdulj a Szent Lászlóval! iskolaprogram, amelyre húsz általános iskola (tizenkilenc debreceni, illetve egy hajdúszoboszlói) jelentkezett, tíz-tízfős csapatokkal – számolt be a DVSC Kézilabda Akadémia hivatalos oldala.

Kétszáz, hetedikes-nyolcadikos diák sportolt a két nap alatt a Szent László Görögkatolikus Gimnázium és Technikumban.

Az akadémiát Ábrók Zsolt ügyvezető képviselte, a nyitóbeszédet Széles Diána alpolgármester mondta el.

Virágkocsi díszítés

Kreatívan összeállított, ügyességi feladatok várták a gyerekeket, köztük a DVSC Kézilabda Akadémia által biztosított BlazePod eszköz segítségével összeállított reakciógyakorlat.

Az egész egy kicsit hasonlított a ’90-es években oly sikeres Játék határok nélkül nemzetközi verseny kicsinyített mására, amely a Játékidő Rekreációs Sportegyesület tagjainak leleményességét, ötleteit dicséri.

Az első feladat például virágkocsi díszítés volt, de templomot is kellett építeni vagy éppen csecsemőt felöltöztetni, majd következett egy akadálypálya, óriásjátékok (darts és célba dobó) zárták a nagyszerű hangulatú eseményt. Az akadémisták a versenyen ezúttal saját iskolájukat képviselték.

kézilabda-mozdulj-debrecen-dvsc-akademia-loki-haon-sport-hajdu-bihar
Széles Diána alpolgármester is részt vett az eseményen
Forrás: DVSC Kézilabda Akadémia

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában