Rúdtánc

2023.10.29. 17:13

Kétszeres világbajnoki ezüstérmesek lettek a debreceni táncosok

A magyar kupán is szép eredményeket értek el a rúdtáncos lányok.

Haon.hu

Forrás: Rúdtánc Debrecen

Lengyelországban, Kielcében rendezték meg az World Pole & Aerial Sports Championships az International Pole Sports Federation által szervezett világbajnokságot, ahol a debreceni tánciskolából Karasszon Luca és Tokaji Fruzsina duó kategóriában ismét 2. helyen végzett, ezzel kétszeres világbajnoki ezüstérmesek lettek – olvasható a Rúdtánc Debrecen Facebook-oldalán.

Szintén szombaton rendezték meg a Magyar Levegősportok Szövetsége szervezésében a MALESZ RULES - Rúd-és Légtorna Sport és Szabadidős Magyar Kupát, ahol haladó, junior A kategóriában bajnoki címet szerzett Perényi Panna. Ugyanebben a kategóriában az előkelő 4. helyet szerezte meg Kölcsey Eszter és 6. helyen végzett Fodor Emily. Profi, senior kategóriában az ország legjobbjai között versenyzett Székely Zsófia, akinek ebben a hihetetlenül erős mezőnyben sikerült a dobogó 3. fokára felállni. Utóbbi versenyen – az iskola tulajdonosa és táncpedagógusa – Dobolán-Kardos Erika pontozóbíróként volt jelen.

– Szavakkal nem lehet elmondani azt a büszkeséget, amit érzünk! Elmondhatatlanul jó érzés ez a fajta visszaigazolás, mely megmutatja, hogy az út, amin haladunk nagyon jó, ugyanis a tanítványaink sikeresek, eredményesek, és egyben folyamatosan fejlődnek! Köszönjük a felkészítő trénerek alázatos munkáját, a szülőknek pedig a mérhetetlenül sok támogatást – írták az oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában