Röplabda

2023.10.10. 13:43

Meg kell küzdenie a DEAC-nak a győzelemért

Fodor Antal vezetőedző szerint a Dág kecskeméti diadala óvatosságra intheti a Debreceni Egyetem röplabdásait.

Haon.hu

Fodor Antal | Forrás: Napló-archív

A vasárnapi idénynyitó után szerda 20 órától újabb bajnoki vár a DEAC férfi röplabdacsapatára, amely a Dágot fogadja a DESOK-ban. A Komárom-Esztergom vármegyei együttes remekül rajtolt, mivel a Kecskemét otthonában 3:1-es győzelmet aratott, amivel sokakat meglepett – írja a klub honlapja. A dágiak egyébként a legutóbbi idényben az NB I.-ben a harmadik helyen zártak.

– Én sem számítottam arra, hogy a Dág megveri a jó játékerőt képviselő Kecskemétet. Ez az eredmény figyelmeztető jel lehet nekünk is. Egyébként az ellenfelünknél akadnak rutinos röplabdázók, elég csak Sow Ábrahám Péterre, Krupánszki Olivérre vagy Flachner Dánielre gondolni, utóbbi játékos korábban a Pénzügyőrrel bajnoki címet szerzett. Természetesen a győzelem lesz a célunk, de úgy fest, hogy ezért nagyon meg kell küzdenünk. Adminisztratív okok miatt Marlon szereplése továbbra is kérdéses, ha nem számíthatunk rá, akkor csökken az esélyünk a sikerre – nyilatkozta Fodor Antal vezetőedző.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában