DEAC Kosárlabda Akadémia

2023.09.20. 19:40

Európai topklub szakemberei érkeznek Debrecenbe

Közös egyéni képzőtábort tart a DEAC Kosárlabda Akadémi és a Stellazzurra Basketball Academy.

Haon.hu

Forrás: DEAC Kosárlabda Akadémia

Október 30. és november 2. között Európa egyik legsikeresebb utánpótlásműhelye, az olasz Stellazzurra Basketball Academy nemzetközi trénerei pallérozzák majd az ambiciózus jelentkezőket a DEAC Kosárlabda Akadémián. A maximum ötven fős táborra 2004 és 2010 közötti fiúk jelentkezését várja az egyesület.

sikerehseguknek-koszonhetik-a-rajatszasba-jutast-a-kosarasok-haon-sport-deac-hajdu-bihar-kosarlabda-berenyi-sandor
Berényi Sándor | Forrás: Napló-archív

A jelentkezők négy nap leforgása alatt hét, az egyéni képzést fókuszba helyező tréningen vehetnek részt a Stellazzurra edzőinek vezetésével, akiknek a DEAC Kosárlabda Akadémia szakemberei nyújtanak majd segítő kezet. Az utánpótlásműhely szakmai igazgatója, Berényi Sándor szerint a tábor páratlan lehetőséget kínál a fejlődni vágyó ifjú kosarasoknak.

A Stellazzurra Basketball Academy nem csak Olaszország, de az egész európai kontinens topklubjai közé tartozik, kétségkívül az élen jár az utánpótlás-nevelés terén. Ezt bizonyítja, hogy számtalan NBA -és Euroliga játékos jutott el tőlük indulva a legmagasabb szintre.

Szervezői oldalról hatalmas dolognak és megtiszteltetésnek tartom, hogy velük együttműködve hozhatjuk tető alá ezt a tábort, ami véleményem szerint kihagyhatatlan azon játékosok számára, akiknek komoly ambíciói vannak a sportággal kapcsolatban. A táborozók négy napon keresztül a saját bőrükön tapasztalhatják meg, hogy miként dolgoznak és mit várnak el az edzők egy olyan elitalakulatnál, mint a Stellazzurra, adott esetben pedig akár fel is hívhatják magukra az Itáliából érkező mesterek figyelmét – nyilatkozta a cívisvárosi sportvezető. Hozzátette, szerinte egy ilyen rendezvényből csak profitálni lehet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában