Íjászat

2023.08.23. 12:52

Az atlétikai vébén jártak a debreceni íjászok

Haon.hu

Végh Lili Luca és Nagy István Ferenc

A Puskás Arénában rendezték a Héraklész-program szakmai napját, melyre az ország összes, a programban részt vevő fiatal sportolója hivatalos volt, köztük a Hajdú Íjász Klub SE két kiválósága Nagy István Ferenc és Végh Lili Luca, akik edzőjükkel Végh Krisztiánnal mostantól a program részesei lettek – írja az egyesület közösségi oldala.

A program a tehetségek felismerését, kiválasztását, képzését és fokozott gondozását teszi lehetővé, úgy, hogy a minőségi képzés alapjait adó szervezetek, feladatok, szakmai programok támogatását, elősegítést helyezi előtérbe a sportági specialitások, profilok figyelembevételével.

Az eseményen Dr. Schmidt Ádám, sportért felelős államtitkár mondott köszöntőt, majd Dr. Baji Balázs, az NSÜ Sportszakmai és Sportstratégiai vezérigazgató-helyettese ismertette a program részleteit a jelenlévőkkel. Ezután egy kerekasztal beszélgetésre is sor került Kőhalmi Emesével, Berki Krisztiánnal és Pocsai Balázzsal. A beszélgetést követően a sportolók átvették a ruhacsomagjaikat, egy állófogadás keretén belül megebédeltek, a nap zárásaként pedig a teljes Héraklész keret a Nemzeti Atlétikai Központban, élőben tekintette meg a budapesti atlétikai világbajnokság esti versenyeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában