Atlétika

2023.07.08. 17:54

Koroknai Tibor először harmadik lett, majd bejelentette visszavonulását

A hajdúsági atléta remek teljesítménnyel szerezte meg a dobogó alsó fokát.

Forrás: Napló-archív

Szombaton folytatódott a 28. Atlétikai Magyar Bajnokság Budapesten, az új Nemzetközi Atilétikai Központban. Debreceni szempontból a nap első érdekeltje Koroknai Tibor volt, aki férfi 400 méter gáton mérette meg magát. A DSC-SI sportolója a harmadik helyen végzett 51. 43-al, így hajdúsági szempontból az remekül indult a nap. 

A versenyszáma után a cívisvárosi atléta a Haonnak nyilatkozott. – Eleve úgy indultam neki a versenynek, hogy vélhetően ez életem utolsó 400-as versenye. Csupán annyi cél lebegett a szemem előtt, hogy élvezzem, kicsit hibáztam a végén, de fantasztikus élmény volt. Van, aki elhitte, van, aki nem, de folytatom az életem atlétika nélkül. Az utóbbi időkben a sérülések sem kerültek el, nehezebb így a felkészülés. A vetélytársaim érett sportolók lettek, talán nem volt még ilyen erős a mezőny 400 gáton, de ez összességében fantasztikus – mondta érzelmesen hangon a sportoló. 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában