Loki

2023.07.10. 13:46

DVSC: távozott a magyar válogatott játékos

A futballista tavasszal meghatározó tagja volt a Vasutasnak.

Forrás: Napló-archív

Varga Kevin februárban, a törökországi földrengés következtében kialakult rendkívüli helyzetben távozott a Hataysportól és a Debreceni VSC-hez igazolt, amelyhez azonban csak nyárig írt alá, így jelenleg szabadon igazolható – a 14-szeres válogatott futballista helyzetéről Filipovics Vladan beszélt a Nemzeti Sportnak. – Varga Kevin ügyében februárban úgy állapodtunk meg a Debrecennel, hogy nyárig tér vissza a klubhoz – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a 27 éves, válogatott játékos menedzsere, Filipovics Vladan. –  A szerződése tehát lejárt, így most szabadon igazolható. A klub szeretett volna hosszabbítani, de külföldi folytatásban gondolkodunk Kevinnel, ezért nem született megegyezés. A DVSC nagyon korrekt volt, ennek köszönhetően a szélső múlt héten még a csapattal edzhetett, de értelemszerűen az ausztriai edzőtáborba már nem utazott el a Lokival – mondta. 

A Debrecenben is nevelkedett Varga 2020-ban a DVSC-től szerződött először külföldre, a török Kasimpasához, majd játszott a svájci Young Boysban, tavaly augusztusban pedig a török Hatayspor szerződtette, amely azonban februárban, a törökországi földrengés miatt nem fejezte be a tavaszi szezont, a támadó pedig hazatért Debrecenbe. A tavasszal az NB I-ben 12 meccsen két gólt szerzett és két gólpasszt adott. 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában