Labdarúgás

2023.07.06. 21:38

A második edzőmeccsét is behúzta a Loki

A hajdúságiak jobban és látványosabban játszottak a szabolcsiaknál, mégis szükség volt a várdaiak ”segítségére” a gólhoz.

Dzsudzsák Balázs tekerése után született a DVSC gólja

Forrás: Kiss Annamarie

Fotó: KISS ANNAMARIE HAON

Második edzőmérkőzését is megnyerte a DVSC együttese, a piros-fehérek egy öngóllal győzték le 1–0-ra a szintén élvonalbeli Kisvárdát a pallagi edzőcentrumban.
A mérkőzés a felek megegyezése alapján 2x60 percig tartott. A Loki a Megyeri - Kusnyír, Lagator, Romancsuk, Ferenczi - Manrique, Loncsar - Szécsi, Vajda, Bódi - Babunszki sorral kezdett, és rögtön magához ragadta az irányítást. Vajda már a második percben megszerezhette volna a vezetést, de kicsivel a jobb kapufa mellé tekert. Szépen járatták a labdát a hajdúságiak, Petkovics, a vendégek hálóőre nem unatkozott, előbb Loncsar, majd Babunszki fejesét hárította. 

A 30. percben ivószünetet rendelt el a játékvezető, majd ugyanott folytatódott a játék, ahol abbamaradt: a DVSC támadott, Petkovics pedig remekelt: nem tudott túljárni az eszén sem Vajda, sem Szécsi, sem Babunszki. 

A 40. percben tervezett csere történt a hazaiaknál, Babunszki helyére Mance érkezett, ugyanis a három debreceni csatár mindegyike fejenként 40-40 percet kapott a bizonyításra a mérkőzésen. A 47. minutumban Lagator és Mesanovic ugrottak össze, de a csapatkapitány Megyeri önkéntes békebíróként lenyugtatta a feleket. A félidő előtt még belefért egy újabb Petkovics-bravúr, ezúttal Loncsar szép lövését ütötte a léc fölé.

A csapatkapitány villant

A második 60 percre gyakorlatilag sort cserélt a Loki, csak Mance maradt a pályán. A piros-fehérek így a Milosevics - Baranyai, Dreskovics, Neofitidisz, Bévárdi - Ojediran, Varga - Oliveira, Dzsudzsák, Kiziridisz – Mance tizeneggyel folytatták a mérkőzést. Mance rögtön megszerezhette volna a vezetést, de a lécre fejelt. A délszláv támadónak még húsz perce volt szomorkodni a kihagyott lehetőségen, mert aztán Bárány váltotta. A 102. minutumban tizenegyeshez jutottak a vendégek: Dreskovics kezéhez ért a labda a büntetőterületen belül, de Milosevics megfogta a próbálkozást. Kisvártatva Dzsudzsák szép tekerését ütötte ki bravúrral a várdaiak cserekapusa. 

Ez a játékrész már kevésbé volt látványos, még is ez hozta el az egyetlen gólt: Dzsudzsák Balázs tekerésébe ért bele fejjel pechesen Szőr, akinek a fejéről a kapuba vágódott a labda a 116. percben. 1–0.

Az eredmény már nem változott, nyert a Loki, az összekép alapján megérdemelten. Varga Kevin ezúttal sem volt a meccskeretben, az új igazolások közül Vajda Botond bíztatóan mozgott, a svájci Joao Oliveirán látszott, hogy egyelőre nem érzi a társakat, míg a szlovák Alexander Mojzis csak futóedzést végzett Farkas Tamás társaságában. 

MSZ

Felkészülési mérkőzés
DVSC – Kisvárda FC 1–0 (0–0)
Pallag, DVSC Labdarúgó Akadémia. Vezette: Nazsa.
DVSC 1. félidő: Megyeri - Kusnyír, Lagator, Romancsuk, Ferenczi - Manrique, Loncsar - Szécsi, Vajda, Bódi - Babunszki (Mance, 40.)
DVSC 2. félidő: Milosevics - Baranyai, Dreskovics, Neofitidisz, Bevardi - Ojedian, Varga - Oliveira, Dzsudzsak, Kiziridisz – Mance (Bárány, 80.) Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics
Gól: 1-0 Szőr (öngól, 116.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában