Labdarúgás

2023.07.23. 16:48

A DEAC támadója bízik benne, hogy tanultak az előző évek hibáiból

Az NBIII.-as bajnoki küzdelmekre készül a Debreceni Egyetem lebdarúgócsapata.

Haon.hu

Az eredmények alapján remekül felkészült a Debreceni Egyetem együttese a hétvégén induló NB III.-as küzdelmekre

Forrás: deac.hu

Öt edzőmeccs négy győzelemmel, egyetlen kapott gól nélkül (a DVSC II elleni 0–0, a Békéscsaba 3–0-s legyőzése, 1–0-s különbségű siker Tiszaújvárosban, a Nyíregyháza II elleni, idegenbeli 3–0 és a szombati, ugyancsak háromgólos győzelem a Szatmárnémeti ellen alkotják a veretes sort) – kijelenthető, hogy az eredmények alapján remekül felkészült a Debreceni Egyetem együttese a hétvégén induló NB III.-as küzdelmekre.

Ráadásul a mutatott játék is bizakodásra adhat okot, hasonlóan vélekedik erről Rauf Al-Sheraji is – tudatta a debreceni klub közlésében.

– Nagyon jól éreztem magam a Szatmárnémeti elleni meccsen, úgy vélem, egyre jobban megértjük egymást a pályán a csapattársakkal – idézte fel a Dóczy utcai találkozót a játékos. – Ez a kidolgozott helyzetekben is megmutatkozott, és azon leszünk, hogy ezeket a lehetőségeket majd a lehető legnagyobb százalékban góllal tudjuk befejezni a bajnokságban – mondta a labdarúgó, aki már a bajnoki rajtról, a vasárnap 17 óra 30 perctől megvívandó hazai, SBTC elleni meccsről is ejtett néhány szót.

– Egyelőre nem tudok sokat a Salgótarján csapatáról, de az biztos, hogy mi a saját játékunkat próbáljuk játszani, azt, amit az elmúlt hetekben gyakoroltunk. Megfelelő koncentráltsággal hasonlóan eredményesek lehetünk, mint a felkészülési időszakban. Az előttünk álló szezonban is mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb helyen végezzünk a jövő tavasz végén. Bízom benne, hogy tanultunk az előző évek hibáiból is, és felesleges, könnyű pontokat nem fogunk veszíteni az előttünk álló idényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában