Amerikai futball

2023.07.10. 18:43

Végig csak szenvedtek Győrben a tojáslabdások

A DEAC Gladiators csapatvezetője, Gyarmati Ottó a fejlődés lehetőségeiről is beszélt.

Nem ment a játék Győrben a debrecenieknek

Forrás: deac.hu

Nem sikerült jól a rájátszás a Glads amerikai focicsapatának, ugyanis a Győr Sharks ellen 28–6-ra kikaptak a fekete-fehérek, akiktől azonban maga a bejutás nagy fegyvertény volt.

– Véget ért a felnőtt szezon, sajnos, kikaptunk Győrben a Sharks otthonában a rájátszás wildcard meccsén – mondta Gyarmati Ottó. – Rendkívül motiváltan érkeztünk erre a találkozóra, nagyon fel voltak pörögve a játékosok a Wolverines elleni győzelem után, amivel megváltottuk a jegyünket a rájátszásba. Győrben viszont végig szenvedtünk. Az elejétől a végéig dominálták a támadófalunkat, nem tudtunk ritmust adni a játékunknak, és nem működtek a play-ek. Habár végig koncentráltak és fegyelmezettek voltak a játékosok, egyszerűen ez a győri csapat jobb volt mint mi – nyilatkozta a DEAC Glads csapatvezetője a klub honlapjának.

Akadtak pozitívumok is

Ottó így értékelte a mögöttünk hagyott idényt: – Ha az egész szezont nézem, elértük a kitűzött minimális célt, de sajnos, attól egy centivel sem többet, ebben a csapatban most ennyi volt. 

Az idény során azért meg tudtuk mutatni, hogy képesek vagyunk felülkerekedni a hibáinkon, és koncentráltan, igazi csapatként játszani, de van még min dolgoznunk. Nagyon sok junior korú játékos csatlakozott az elmúlt évben a csapathoz. Ők megszerezték az első tapasztalataikat, és szeptembertől rajtuk a sor, hogy megmutassák magukat az őszi junior szezonban.

 Ahhoz, hogy ez az idény minél sikeresebb legyen, a júniusi toborzó mellett nyílt edzéseket is tartunk majd vasánaponként 17 órától a Dóczy utcai műfüves pályán. Várjuk szeretettel az amerikai futball iránt érdeklődőket, elsősorban, a 16-19 éves korosztályból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában