Átigazolás

2023.07.05. 09:49

Ballábas védő került a Loki látókörébe?

A játékosra alapemberként számítottak jelenlegi klubjánál.

Alexander Mojzis

Fotó: MFK Ruzomberok

Portálunk információi szerint a DVSC látókörébe került Alexander Mojzis, az MFK Ruzomberok védője. A 24 éves több poszton is bevethető labdarúgó 2019-ben került a rózsahegyiekhez, akik legtöbbször középső védőként, vagy balhátvédként vettették be. A Transfermarkt által 500 ezer euróra taksált ballábas játékos eddig 124 tétmeccsen lépett pályára a Rózsahegyben. Nemzetközi tapasztalattal is bír, klubja 2019, 2020-as Európa-liga-selejtezőit, valamint tavalyi UEFA Európa Konferencia Liga-selejtezőit is végigjátszotta. Az elmúlt szezonban 35 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek jelentős részét végig is játszotta, és a neki jutó majdnem 3000 játékperc alatt 1 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.

Mivel Sylvain Deslandes személyében belső védő távozott a csapattól, ráadásul keddi hír, hogy Sós Bence a Csakfoci és Nemzeti Sport szerint Topolyára kerülhet, így a Lokinak szüksége lehet új ballábas labdarúgóra.
Érdekesség, hogy Mojzis nem játszott a Ruzomberok tegnapi edzőmeccsén. 

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában