Labdarúgás

2023.06.30. 07:18

Orosz védő a DVSC látókörében?

Élvonalbeli klubokkal versenyez érte a Loki, de akad egy furcsa körülmény.

Georgij Judincev

Forrás: Rogyina Moszkva-archív

Az orosz metaratings.ru oldal számolt be róla, hogy az orosz másodosztályú Rogyina Moszkva jobbhátvédje, Georgij Judincev jó játéka élvonalbeli klubok figyelmét is felkeltette.

A lap információi szerint a 22 esztendős játékosért 3 ajánlat is befutott: két orosz élvonalbeli, valamint egy NB I.-es klub jelentkezett, utóbbi nemzetközi kupában is érdekelt, ezért az oldal a DVSC-t valószínűsíti.

A moszkvaiak nem szeretnének megválni egyik legnagyobb tehetségüktől, ennek ellenére tárgyalásokba kezdtek az érdeklődőkkel a futballista játékjogáról. (A Transfermarkt szerint Jurdincevnek június 30-al kifut a szerződése, persze ez nem jelenti azt, hogy valóban így van.)

A jelenleg 250 ezer euróra taksált játékos 14 meccset játszott az elmúlt szezonban, tavasszal került be a csapatba, és onnantól alapember lett, nem mellesleg a moszkvaiak is megtáltosodtak : 8 győzelem 2 döntetlen 2 vereség a mérleg abban az időszakban, az együttes pedig a 12-ről feljött az 5. helyre.

Ezeket a külföldről származó híreket érdemes fenntartással kezelni, ebben az esetben meg főleg, hiszen az ukrán-orosz konfliktus miatt furcsán venné ki magát, hogy éppen Kusnyír Erik posztjára érkezne egy orosz labdarúgó. 

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában