Karate

2023.05.10. 14:25

Nem tucattáboron vannak túl a shogunosok

A diákolimpiai döntőre készültek a hajdúsági karatékák.

A XII. Dojo tábor résztvevői

Forrás: Shogun SE

Lezajlott a Shogun SE XII. Dojó tábora, ahol a diákolimpiai döntőre való felkészülésen volt a hangsúly az elmúlt hétvégén. A márciusban megrendezett gyöngyösi elődöntőben 50 shogunos karatéka ért el olyan eredményt, amivel továbbjutott a fináléba.

shogun-se-karate-hajdu-bihar-debrecen-haon-sport-rácz-csaba
 
Forrás: Shogun SE

 – Végül 47 sportolónk méreti majd meg magát, nekik tartottunk edzőtábort – elevenítette fel portálunknak Rácz Csaba, a Shogun SE alapítója és elnöke. – Általában minden komolyabb utánpótlásverseny előtt levezénylünk egy bentalvós vagy bejárós edzőtábort, ahol célzottan kisebbeknek, nagyobbaknak formagyarkorlat és küzdő edzéseket tartunk. Egy ilyen hétvége alatt 6-7 edzésen is részt vesznek a sportolóink, ezúttal a döntőre igyekeztünk időzíteni a jó formát. Közel 40-en voltunk, együtt edzettünk, étkeztünk és beszélgettünk. A kisebbek beültek a válogatott versenyzőink edzésére, így a nagyobbak segítették a kicsiket. Koncentráltan és fegyelmezetten dolgozott mindenki, nagyszerű csapatszellem jellemezte a hétvégi munkát – számolt be Rácz Csaba.

shogun-se-karate-hajdu-bihar-debrecen-haon-sport-rácz-csaba
Uszkai Janka
Forrás: Shogun SE

A diákolimpiai döntőket szombaton tartják a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnokban. 

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában