Megyei I. osztály

2023.05.21. 21:09

„Hullámvasút, mint az egész szezonunk”

Egyetlen mérkőzés maradt vasárnapra a labdarúgó megyei I. osztály 29. fordulójából.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Létavértes SC’97–Bestrong SC 3–4 (1–3)

90 néző. Vezette: Gulyás S. (Török Cs., Borók Z.).

Létavértes SC’97: Tóth L., Kaszonyi Zs., Bakos T., Vida F., Zurbó B., Mázló D., Szabó Zs. (Bora Z.), Szabó V., Zurbó Cs., Papp S. (Vida I.), Rózsa N. Edző: Posta Sándor.

Bestrong SC: Kovács D., Áros Cs. (Dobi N.), Varga V. (Párducz T.), Hermann D., Barabás Z., Tar G., Tóth G. (Rizán Zs.), Felföldi L., Katona Z., Papp K., Bartók P. Edző: Köstner Tamás.

Gól: Zurbó B., Szabó V., Bora Z., illetve Papp K. (2), Barabás Z., Tar G. Jók: Zurbó B., Szabó V., Bakos T., illetve Papp K., Barabás Z., Párducz T.

Posta Sándor: A játékunk alapján rászolgáltunk volna a győzelemre, de nagyon a mérkőzés elején három buta gólt kapva háromgólos hátrányba kerültünk. A szünetben 3–1 – hátrányban úgy mentünk ki a második félidőre, hogy biztosak voltunk benne, hogy megfordítjuk az eredményt. Jó játékkal kiegyenlítettünk, de egy megingás miatt vereséget szenvedtünk.

Köstner Tamás: Hullámvasút, mint az egész szezonunk. Voltunk fent, és voltunk lent, de összességében pozitív az összkép, mint ma. Ami külön örömteli, a megye hármas csapatunk ismét bajnoki címet szerzett!

A szombati mérkőzések jegyzőkönyveit ide kattintva érhetik el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában