NB III. Keleti csoport

2023.05.19. 17:36

Debreceni csapatok küzdenek a bronzért

Az utolsó fordulóihoz érkeznek a hétvégén az harmadosztályú labdarúgó-bajnokságok. Az NB III. Keleti csoportban az már eldőlt, hogy a BVSC a bajnok a Putnok pedig ezüstérmes, azonban a bronzra pont a két debreceni együttes hajt. A jelenleg harmadik DEAC 64 ponttal van előnyösebb helyzetben amely az utolsó előtti Békéscsaba második gárdájához látogat. Sándor Tamás együttesének minden esélye megvan a győzelemre és ezzel a dobogós helyezésre.

A DVSC II. 62 ponttal a negyedik pozícióban van, és hazai pályán a sereghajtó Jászberényt fogadja. Papíron a piros-fehérek a toronymagas esélyesei a mérkőzésnek. Máté Péteréknek csak akkor van reális sanszuk fellépni a harmadik helyre, ha a DEAC vereséget szenved Békéscsabán. Mind a két debreceni együttes vasárnap délután 17 órától lép majd pályára.

A Hajdúszoboszlói SE a Kisvárda II. vendége lesz vasárnap délelőtt 11 órától, a találkozónak igazán már nincs tétje, hiszen a HSE már kiharcolta a bennmaradást, és a Kisvárda sem tud már előrébb lépni a 6. helyről.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában