OTP Bank Liga

2023.03.09. 18:30

Nehéz meccs vár a Lokira Kisvárdán

Szrdjan Blagojevics együttese hullámvölgyben lévő tavalyi ezüstérmeshez látogat.

Szrdjan Blagojevics | Forrás: Napló-archív

Az OTP Bank Liga küzdelmeiből már lement két teljes kör, úgyhogy lassan közeledik a hajrához a szezon. A Debreceni VSC – csakúgy mint a nyitónapon – a Kisvárda vendége lesz szombat délután, a 23. forduló első mérkőzésén. A szabolcsi gárda annak ellenére is a harmadik helyet foglalja el, hogy az utolsó 7 összecsapásából, csak egyet tudott megnyerni a bajnokságban. Ettől függetlenül biztosan nem vár könnyű feladat a Lokira, hiszen utoljára három éve, 2020 márciusában verte meg aktuális ellenfelét. Azóta ötször találkozott a két együttes az élvonalban, két döntetlen mellett három várdai siker született.

A találkozót megelőzően a HAON a DVSC pallagi edzőközpontjában kérdezte Szrdjan Blagojevics vezetőedzőtől a rájuk váró feladatról. – A Kisvárda az egyik legjobb csapat Magyarországon, és biztos vagyok benne, hogy a végsőkig küzdeni fognak a dobogóért. Legutóbb is megbizonyosodhattunk arról, hogy milyen erősek, amikor Debrecenben 3–2-re kikaptunk tőlük. Hozzá kell tenni, hogy akkor nem játszottunk jól, ahhoz képest javítani kell a teljesítményünkön. Azt megtartjuk, ami működött, de meg kell találnunk, hogy mivel tudjuk megfogni őket – fogalmazott.

A szerb szakember úgy véli, hogy nagyon nehéz feladat vár rájuk egy minőségi rivális ellen. 

 

 Természetesen azt is láttuk, hogy ők is képesek kikapni, hiszen vereséget szenvedtek hazai pályán a Kecskeméttől, úgyhogy van esélyünk ellenük

– mondta. Hozzátette, megpróbálnak a lehető legjobban felkészülni szombati találkozóra.

Ez már csak azért sem könnyű feladat, mert több problémával is szembe kell néznie a gárdának.

A sérültek mellett többen betegséggel küzdenek a játékosok és a stábtagok közül is, illetve Christian Manrique pedig az Újpesten kapott piros lapja miatt nem áll majd rendelkezésre a hétvégén.

Szrdjan Blagojevics azonban hangsúlyozta, hogy mindezek ellenére zajlik a munka és bíznak a legjobbakban.

A Kisvárda Master Good–Debreceni VSC bajnoki összecsapás szombaton délután 14 óra 30 perctől kezdődik majd, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti majd. 

Bakos Attila

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában