Vízilabda

2023.03.26. 15:34

DVSE: négy meccs, négy győzelem a hétvégi mérleg

Forrás: dvse.hu

Jól bírták a meccsdömpinget, és mind a négy mérkőzésüket hozták a debreceni pólósok a hétvégén Gödöllőn. A sort a DVSE-Master Good csapata nyitotta péntek este az OB1/B 22. fordulójában, majd a Debreceni Egyetem MEFOB-együttese – melynek magját a DVSE adja – nyerte meg mind a három selejtező mérkőzését és jutott be a debreceni döntőbe, olvasható a debreceni klub honlapján.

A debrecenieknek előbb a bajnokságban kellett helytállniuk az utolsó előtti Oázis ellen. A DVSE 19-11-re nyerte meg a mérkőzést, megszerezve a 21. bajnoki győzelmét, amellyel továbbra is nyolc pont az előnye a tabellán az üldözőkkel szemben,

A csapat java része maradt Gödöllőn a MEFOB-selejtezőkre, mivel a DVSE-játékosok zöme az élsport mellett az egyetemet végzi párhuzamosan. A Debreceni Egyetem a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel, a győri Széchenyi István Egyetemmel és az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetemmel került egy csoportba.

Macsi Patrikék elsőként az NKE együttesével találkoztak szombaton reggel, a mérkőzést 38–1-re nyerték meg. A második körben jöhetett a Széchenyi István Egyetem, ez a meccs 32–3-as debreceni sikert hozott. Vasárnap délelőtt az Eszterházyval találkoztak, az összecsapás az előzőekhez képest szorosabb eredményt hozott, de 16–13-mal ez is a debrecenieké lett végül.

A csapat így hibátlan mérleggel, csoportelsőként jutott be a döntőbe, melyet április 28-29. között rendeznek Debrecenben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában