Labdarúgás

2023.03.17. 13:45

Dorian Babunszki: „Nagy rangadóra van kilátás”

Az északmacedón csatár a Kecskemét ellen is kulcsszerepet vállalhat.

Forrás: Czinege Melinda

A Kecskemét ellen játszani sok esetben különleges a DVSC számára, hiszen ki ne emlékezne a Széktói Stadionban ünnepelt bajnoki címre, amikor a debreceni ultrák birtokba is vették a lila mezesek komplexumát, vagy az Oláh Gábor utcai Stadion búcsúmérkőzésére, amikor 5 gólt sikerült elérnie a Kondás Elemér vezette együttesnek? Igaz, a tét szombaton nem az aranyérem, ám legalább akkora eredmény lenne, ha sikerülne megcsípni a második helyet az OTP Bank Ligában. Dorian Babunszki – aki egyebek mellett február hónap legjobb NB I.-es játékosa lett –, HAON-nak hangsúlyozta: nem a véletlen műve a Kecskemét eddigi ezüstérmes pozíciója. –  Szerintem sokan meglepődtek szombati ellenfelünk menetelésén szerte Magyarországon, ám szerintem nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak. 

Biztos vagyok benne, hogy 120 százalékot kell majd beleadnunk ahhoz, hogy itthon tartsuk a három pontot. Remek eredményeket érnek el a lila mezesek ebben a kiírásban, de célunk, s egyben feladatunk, hogy kiszolgáljuk fantasztikus közönségünket.

Személy szerint nagyon motivált vagyok, és szerencsére ezt látom a társakon is, biztos vagyok benne, hogy egy remek rangadóra van kilátás – mondta az északmacedón keretbe is behívót kapó csatár. 

A DVSC-Kecskemét rangadót szombaton 15 óra 45 perckor rendezik a Nagyerdei Stadionban. 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában