Futsal

2023.03.20. 10:21

A bajnok látogat Debrecenbe

A DEAC csapata a Haladást fogadja hétfőn este.

Forrás: Napló-archív

Komoly erőpróba előtt áll a Debreceni Egyetem alakulata, a bajnoki címvédő Haladás látogat a cívisvárosba. Hatalmas rangadóra van kilátás a DESOK-ban, hiszen a szombathelyiek mindkét eddigi találkozójukat megnyerték a felsőházi küzdelmekben. Elek Gergő együttese sem áll rosszul, hiszen egy győzelem, s egy vereség szerepel a nevük mellett. 

Az idei szezonban többször is bizonyított a hajdúsági csapat, hogy itthon bárkit képesek meglepni, így a hazai pálya előnye mindenképp mellettük szól a hétfői találkozó előtt. 

A zöld-fehérek az alapszakaszt magabiztosan megnyerve jutottak a felsőházba, ahol idén is ők számítanak az egyik legnagyobb esélyesnek a bajnoki címre. A fekete-fehérek a hatodik helyen zártak a februárban végetért etapban, így a dobogóra reális esélyük mutatkozhat Krajcsi Bencééknek. 

A hajdúsági szakember korábbi nyilatkozataiban rendre hangsúlyozta, Debrecenben bárkit képesek lehetnek megverni, valószínűleg a Vas vármegyeiek ellen is erre készülnek. 

A DEAC-Haladás összecsapást 18 óra 30 perckor rendezik a DESOK Csarnokban. 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában