Jótékonyság

2023.02.03. 08:00

Hornyák Dóra: minden beteg kisgyermek története szíven üti az embert

A Loki klasszisa reméli, sokan fognak licitálni a Nolina gyógyulásának megsegítésére felajánlott dresszre.

Forrás: Napló-archív, Hornyák Dóra Facebook-oldala

Portálunkon is hírt adtunk róla, hogy Hornyák Dóra, a DVSC Schaeffler átlövője a tavalyi Európa-bajnokságon viselt válogatott mezét ajánlotta fel licitre egy beteg kislány gyógyulásának támogatására. 

A Loki és a magyar válogatott csapatkapitánya számára fiatal édesanyaként sem volt közömbös Nolina esete, így azonnal igent mondott a Adni Jó Kupa és Baráti kör Alapítvány megkeresésére  – Rögtön megérintett, ám nemcsak Nolina története, hanem bármelyik beteg kisgyermeké szíven üti az embert – válaszolta a Haon megkeresésére a debreceni klasszis. – A tavalyi Európa-bajnokság előtt kerestek meg az alapítványtól, hogy tudnék-e segíteni. Meghallva a kislány történetét mindenképp egy válogatott mezre gondoltam, mert az vélhetően értékesebb lehet majd. Adta magát, hogy az Eb-n viselt dresszemet ajánljam fel licitre, bízom benne, minél több pénz gyűlik össze Nolina gyógyulására – mondta el Hornyák Dóra, aki tartja kapcsolatot az alapítvánnyal, hogy folyamatosan tájékozódjon a kislány gyógyulásáról. 

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában