Alakul a következő évi keret!

2023.01.13. 15:13

Újabb kulcsemberrel hosszabbított a Loki!

Nem volt számára kérdés, hogy marad a cívisvárosban.

Forrás: DVSC Schaeffler

Az utóbbi időszakban nagyszerű formába lendült Planéta Szimonetta, a DVSC Schaeffler 67-szeres válogatott jobbátlövője, aki 2021 nyarán érkezett a klubhoz, s júniusban lejáró szerződését újabb két évvel hosszabbította meg – adott hírt a piros-fehérek hivatalos oldala.

Forrás: DVSC Schaeffler

A Szimó becenévre hallgató kézis eddig 42 tétmérkőzésen lépett pályára Loki-mezben és 145 gólt szerzett. Debreceni játékosként került vissza a magyar válogatott keretébe, s szerepelt a 2021-es spanyolországi világbajnokságon. Első debreceni évében bronzérmet szerzett a Debrecen, az idei szezonban pedig egyre gólerősebben kézilabdázik. Három kulcsmérkőzésen (a Mosonmagyaróvár és a Vác elleni bajnokin, illetve a Nyköbing elleni EL-találkozón) is hét góllal járult hozzá a sikerhez. A 2022/23-as szezon eddig lejátszott bajnoki mérkőzésein Planéta Szimonetta szerezte a legtöbb akciógólt, 44-et. A jobbátlövő új szerződése egy plusz egy évre szól, azaz optimális esetben 2025-ig lesz a Vasutas játékosa.

„Nagyon boldog vagyok, örülök, hogy továbbra is számít rám a klub. Amikor szóba került a hosszabbítás, nem is volt kérdés, hogy maradok – mondta el a játékos a szerződéshosszabbítás után. – 

Jól érzem magam a csapatban, jó a közösség, ez pedig nagyon fontos egy sportoló életében.

 A jövővel egyelőre nem szeretnék foglalkozni, most egy nagyon jó periódusban vagyunk, erre szeretnék koncentrálni!” 

 

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában