Ez nagyot szólna!

2023.01.08. 08:57

Bombaigazolásra készül a DVSC: 76-szoros válogatott középpályás érkezhet?

Kétszeres angol-, és háromszoros orosz bajnok játékosról van szó.

Forrás: Wikipédia

A Prosports.kz oldal írta meg, hogy magyar szinten bombaigazolásra készül a DVSC NB I.-es labdarúgó csapata: a 76-szoros szerb válogatott középpályás, Zoran Tošić érkezhet a cívisvárosba. Az információt a kazah labdarúgásban bennfentesnek számító Aydin Kozhakhmet sportújságíró osztotta meg. A 35 esztendős Tošić szerződése év végén lejárt a kazah élvonalbeli Tobolnál, a klubtól kapott is szerződéshosszabbítási ajánlatot, amit nem fogadott el. 

A támadó középpályás játékát Szrdjan Blagojevics, a Loki trénere jól ismerheti, hiszen a Vasutas előtt a kazah bajnokságban edzősködött. 

Tošić kalandos karrierje során olyan világhírű csapatokban játszott, mint a belgrádi Partizan, a Manchester United (a Transfermarkt oldal szerint annak idején 7 millió eurót fizetett érte az angol óriás), az 1. FC Köln vagy éppen a CSZKA Moszkva, amely 9.5 millió euróért szerződtette a játékost a Vörös Ördögöktől.

A 171 cm magas középpályás 2021 áprilisában igazolt a Tobolhoz, ahol 48 tétmeccsen 11 gólt és 13 gólpasszt jegyzett. A 2022-es idényben 23 bajnokin kapott szerepet, azokon 5 gól és 8 gólpassz került a neve mellé a statisztikába. A BL-selejtezőjében 2 mérkőzésen 1 gólpasszal, a Konferencia Liga selejtezőiben pedig 4 találkozón 1 góllal és 1 gólpasszal segítette korábbi alakulatát.
Íme egy videó a legutóbbi idényéről a Tobolban. 

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában