Labdarúgás

2022.12.08. 11:20

Országosan is egyedülálló megállapodást kötött a Loki egy vezető ügynökséggel

A kooperáció értelmében a debreceni az első labdarúgó klub Magyarországon, mely jelezte vállalkozási szándékát a web3 térben.

Forrás: DVSC

Hazánkban egyedülálló együttműködést kötött a DVSC és a Capital Block a vezető web3 ügynökség – jelentette be a hajdúsági klub a hivatalos oldalán. A kooperáció értelmében a debreceni az első labdarúgó klub Magyarországon, mely jelezte vállalkozási szándékát a web3 térben. A Loki hivatalos web3 partnereként a Capital Block feladata lesz, hogy a tanácsadásban és későbbiekben, egyeztetés után, a megvalósításban is egyaránt segítse a DVSC lehetőségeinek kiaknázását a web3 térben, melyek között szerepelhet a tokenek és NFT-k piacra dobása, valamint a metaverzumba való betörés.

A Capital Block a vezető web3 ügynökség a sport- és szórakoztatóipari piacon, komoly tapasztalatokkal rendelkezik a sikeres web3 termékek fejlesztését illetően, melyek lehetővé teszik, hogy a futballrajongók közelebb kerülhessenek a saját klubjukhoz. A cég már együtt dolgozik olyan jelentős futball klubokkal, mint amilyen az AS Monaco Franciaországban, a Legia Warszawa Lengyelországban és a Galatasaray Törökországban. Az ügynökség vezette a Galatasaray első NFT-jének piacra dobását, melyet kevesebb mint egy perc alatt el is adtak.

Tim Mangnall vezérigazgató így nyilatkozott a piros-fehérek honlapján.: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a DVSC partnerévé válunk, hiszen ők a magyar sport igazi úttörői. Szoros együttműködés veszi kezdetét a klubbal web3 termékek széleskörű fejlesztési lehetőségeit tekintve, melynek célja, hogy a DVSC-szurkolók egy újabb formában is minél közelebb kerüljenek a szeretett klubjukhoz.”

A cég szerint a web3 még meglehetősen kiaknázatlan az európai labdarúgó klubok körében. Noha egyre több klub jelenti be a web3 projektekben való érdekeltségét, a kontinens még messze elmarad az amerikai piactól, így a Loki ezen a területen úttörőnek tekinthető. 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában