Labdarúgás

2022.12.04. 15:52

NB III.: nem bírt egymással a DEAC és a Füzesgyarmat

Bár megszerezte a vezetést a debreceni klub, a vendégek hamar kiegyenlítettek.

Forrás: Derencsényi István / deac.hu

Győztes zárásra készült a DEAC az őszi szezonban, az NB III. Keleti csoportjában a Füzesgyarmat volt az ellenfél a Dóczy utcai sportcampuson – olvasható a deac.hu-n.

Kiváló időben, verőfényes napsütésben kezdődött a találkozó, némi hazai fölénnyel. A játéktérrel és a talajjal nem lehett gondja egyik csapatnak sem, ennek ellenére nem volt magas színvonalú a találkozó. Kerekes olykor biztatóan meglépett a DEAC-ból, de valójában eseménytelen volt az első félidő.

Ugyancsak a Loki korábbi támadójának a fia vezette fel a második félidőt egy helyzettel, ám Krisztián centikkel a jobb alsó sarok mellé lőtt. Az 59. percben Kerekest Krisztiánt tarolta le a kapus, ami büntetőt ért. A tizenegyest a sértett vágta a kapuba. Sajnos hamar jött a válasz, percekkel később betalált a Füzesgyarmat, Raducu volt eredményes. A 76. percben ismét a vendégek veszélyeztettek, de egy mellé fejelt labdával megúszta a DEAC.

A debreceniek az 5. helyen várhatják a februári nyitányt, nem sokkal lemaradva a dobogósok mögött.

A tények

Labdarúgó NB III., Keleti csoport, 20. forduló

DEAC-Füzesgyarmat 1-1 (0-0)

Gól: Kerekes (60.), illetve Raducu (63.).

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában