Röplabda

2022.12.10. 16:56

Mélybe löknék a címvédőt a debreceniek

Fodor Antal abban bízik, hogy nem a Deac ellen támad fel a bajnok Pénzügyőr.

Forrás: Czinege Melinda

Röplabda. A DEAC férfi röplabdázói a címvédő és listavezető Pénzügyőrt fogadják az Extraliga vasárnapi játéknapján a DESOK-ban vasárnap délután. Mindkét csapat a Kazincbarcika elleni találkozóval hangolt a bajnokira: ahogy arról beszámoltunk, a Vegyész Fodor Antal legénységét győzték le 3–1-re szerdán a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, míg az előző héten az éllovast múlták felül 3–0-ra a pontvadászatban a borsodiak. Ez mutatja, hogy sem a debreceniek, sem a budapestiek nincsenek a legjobb formában.

A két együttes október végén már összecsapott egymással, az ütközetet a Pénzügyőr egy sima 3–0-val húzta be. Fodor Antal vezetőedző a HAON-nak elmondta, reméli együttese a szebbik arcát mutatja majd, mert csak úgy van esélye a vasárnapi találkozón.
– Meglátjuk, ki tudunk-e jönni a szerdai gödörből – A barcikaiak esélyt sem adva, simán legyőzték a múltkor a Pénzügyőrt, nekünk viszont érzésem szerint nekünk bőven volt sanszunk a borsodiak ellen. Úgy látom, hogy hullámvölgybe kerültek a fővárosiak, fokozatosan eresztettek le decemberre, annak ellenére, hogy is képesek voltak sorban nyerni a meccseiket.

A tapasztalatok azt mutatják, ilyenkor nehezebb visszakapaszkodni,remélem mi még tudunk lökni rajtuk a lejtőn, és nem ellenünk támadna majd fel.

Nyilvánvalóan a januári folytatásra összekapják magukat, de én abban reménykedek, a hétvégén még akkorát nem tudnak javulni, hogy lehetetlen helyzetbe hozzanak bennünket. Szükségünk lesz a szurkolóink támogatására, együtt újabb fontos sikert arathatunk – nyilatkozta Fodor Antal.

A DEAC–Pénzügyőr összecsapás vasárnap 17 órától kezdődik a DESOK-ban. A mérkőzés megtekintése ingyenes, de a klub YouTube-csatornáján is élőben közvetítik.
Az egyesület női röplabdacsapatára is vár egy találkozó, a lányok vasárnap 10.30-kor a Kunhegyes otthonában lépnek pályára az NB II. Keleti csoportjában.

MSZ

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában