Futsal

2022.12.21. 21:29

Győzelemmel lépne előrébb a tabellán a DEAC

A Debreceni Egyetem együttese Kecskeméten zárja a 2022-es évet.

Forrás: DEAC

A DEAC férfi futsalosai a 16. forduló rangadóján a negyedik helyen tanyázó Kecskemét otthonában vizitálnak, a találkozó csütörtök este 19 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban - írja a DEAC honlapja.

A kecskemétiek legutóbb november 28-án veszítettek hazai környezetben, ekkor a Haladással nem bírtak. Érdekesség, hogy Soltész Levente tanítványai szerezték a második legtöbb gólt a mezőnyben (hetvenkettőt). Mivel a DEAC eddig 71 alkalommal köszönt be, így elképzelhető, hogy gólzáporos találkozót láthatnak a szimpatizánsok.

Az ötödik pozíciót elfoglaló debreceni együttes legutóbb a Veszprémmel remizett, a 3-3-as végeredménnyel záruló meccsen Szabó Ábel és a duplázó Thiago osztozott a találatokon. A kecskemétiekről kellemes emlékeket őrizhet a DEAC, hiszen szeptemberben 5-1-re győzték le őket a DESOK-ban. Amennyiben csütörtökön is összejön a diadal, megelőzhetik Pál Patrikékat a tabellán.

NB I. 16. forduló

SG Kecskemét-DEAC

2022. 12. 22. (csütörtök) 19.00, Messzi István Sportcsarnok

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában