Futsal

2022.12.02. 09:08

A fővárosban diadalmaskodtak a DEAC-osok

A találkozón nyolc gól született.

Forrás: Napló-archív

A DEAC férfi futsalosai esélyesként várhatták a sereghajtó ELTE-BEAC elleni összecsapást. Elek Gergő tanítványai augusztus 22-én 7-1-re verték a fővárosiakat a DESOK-ban, és a fővárosban is ilyen arányban diadalmaskodtak csütörtök este.

Ahogy arra számítani lehetett, ellenfelük főleg a stabil védekezésre épített, míg a debreceniek már az elejétől igyekeztek átvenni a kezdeményezést – írja a deac.hu. A vezetést Rácz Zsolt találatával szerezték meg a vendégek nyolcadik percben. Ez a gól átszakította a gátakat, az első félidőben Szabó Ábel, Harmati Tamás és Thiago is beköszönt, így a szünetben 0-4 állt az eredményjelzőn.

A térfélcserét követően sem vettek vissza a debreceniek, ennek a mentalitásnak köszönhetően pedig még nagyobb fórra tettek szert. Az eltiltásából visszatérő Nagy Bence a 26. minutumban járt túl a hazai hálóőr eszén, majd bő tíz perccel később Szabó Ábel villant meg újra. A végjátékban a 19 esztendős Sándor Krisztián szintén eredményes volt, a fiatal futsalosnak ez egy fontos mérföldkő, mivel a pályafutása során először talált be az NB I.-ben. A végeredményt Szokoli Milán Zoltán állította be a 40. percben.

Futsal NB I 13. forduló


ELTE-BEAC-DEAC 1-7 (0-4)


SPORT11 Sport és Szabadidőközpont, játékvezető: Borbás Bottyán Aurél, asszisztensek: Hartung Vilmos, Bereczki Bence.


Gólszerzők: Szokoli (40.), ill. Rácz (8.), Szabó Á. (10., 37.), Harmati (13.), Thiago (15.), Nagy B. (26.), Sándor K. (39.)


A DEAC összeállítása: Krajcsi – Deiby, Thiago, Rácz, Szabó Á. Cserék: Tóth Benedek, Vass, Nagy B., Harmati, Szatmári, Sándor K., Harcsa, Tóth Barnabás. Vezetőedző: Elek Gergő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában