Salakmotor

2022.09.17. 08:52

Olaszországban szórja a salakot Kovács Roland

A SpeedWolf Debrecen salakosa korábbi Grand Prix-helyszínen rója majd a köröket.

Forrás: Napló-archív

Lassan közeledünk a versenyszezon vége felé, de ez nem látszik a viadalok számában. Ahogy arról a Hajdú-bihari Napló beszámolt, Magosi Norbert és Lovas Zoltán az elmúlt hétvégén az ausztriai Mureckben szerepelt, most pedig a SpeedWolf Debrecen harmadik motorosán a sor: Kovács Roland Olaszországban ül motorra.

A hajdúsági vaspapucsos egyből két megmérettetésre kapott meghívást, az olasz egyéni bajnokság fordulóin áll starthoz szombaton és vasárnap, mindkét versenyt a korábbi Grand Prix-helyszínen, Terenzanóban rendezik. 

Bár még hivatalos startlista nem került nyilvánosságra, minden bizonnyal elindul a bajnokságban az olaszok hatszoros aranyérmese, Nicolas Covatti, akit az elmúlt három évben senki sem tudott leszorítani a dobogó legfelső fokáról. Az argentin–olasz salakszóró legnagyobb riválisa az idén már Debrecenben és Nagyhalászon is versenyző Paco Castagna lesz, aki pályafutása során kétszer lett hazája egyéni bajnoka.

BN

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában