Ellenfeleket kaptak

2022.07.15. 14:36

Öt Hajdú-Bihar megyei csapatért izgulhatunk

Két NB III.-as, két megyei első és egy megyei másodosztályú gárda lesz érdekelt.

Ezért a serlegért indul augusztus elején a küzdelem | Forrás: Nemzeti Sport-archív

Labdarúgás. Az MLSZ elkészítette a labdarúgó Magyar Kupa 1. fordulójának párosítását – a mérkőzéseket augusztus első hétvégéjén rendezik meg. Az első két fordulóban csak az NB III.-as és annál alacsonyabb osztályú csapatok érdekeltek, a 46 harmadosztályú klub mellett – a tavalyi Megyei Kupák eredményei alapján – 82 megyei együttes szerepel. Az élvonalbeli és NB II.-es egyesületek második csapatai nem indulhatnak a sorozatban.

Az első körben öt hajdú-bihari gárda mérkőzik meg a továbbjutásért, a harmadosztályból a DEAC és a Hajdúszoboszlói SE képviseli megyénket. Az egyetemi gárda az NB III. Keleti csoportjából kieső Salgótarján vendége lesz, a HSE pedig a Borsod megyei I. osztályú Edelényhez látogat majd. 
A megyei első osztályból a Balmazújváros Hidasnémeti csapatát fogadja – ők is az előző idényben búcsúztak a harmadik vonaltól. Monostorpályiban pedig a szintén Borsod megyei I. osztályú sajóbábonyi együttest látják vendégül. Egyetlen megye kettes csapatunkra, a Létavértesre nehéz feladat vár: az NB III.-as Hatvan érkezik hozzájuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában