Futsal

2022.07.14. 11:30

Elbúcsúzott Szentes-Bíró Tamás

A DEAC futsalcsapatának eddigi kapitánya távozott, de új center érkezett a gárdához.

Szentes-Bíró Tamás (fehérben) 6 év után köszönt el 

Forrás: Napló-archív

Szentes-Bíró Tamás 2016-ban került a DEAC férfi futsalcsapatához. A 26 éves játékos az előző esztendők során kitartásának és jó teljesítményének hála egyre inkább meghatározó tagjává vált az együttesnek, a csapatkapitányi karszalagot is megkapta. A nemrég lezárult idény után úgy döntött, a lakóhelyéhez közeli Nyírbátorba igazol. Jó hír azonban, hogy az egyetemi gárda új centerrel erősödött, Nagy Bence Nyírgyulajból érkezett a cívisvárosba. 

Szentes-Bíró Tamás a legutóbbi idényben huszonkét gólt szerzett a tétmeccseken, sokat téve azért, hogy a bajnokságban a harmadik, míg a Magyar Kupában a második helyen zárt csapata.

– Akadt pár álmatlan éjszakám, mielőtt meghoztam ezt a döntést. Nyírbátor mellett élek, így két éve ingáztam, ez pedig eléggé fárasztónak bizonyult. Tavaly is felmerült a távozás gondolata, de akkor úgy éreztem, hogy a csapat szép sikereket érhet el, és szerencsére igazam lett, az idén szerzett két érem remek lezárása debreceni korszakomnak – nyilatkozta a klub hivatalos honlapjának.

A Nyírgyulajból érkezett

Nagy Bence öt szezont húzott le a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gárdában, most azonban új fejezet kezdődik a karrierjében. A 24 esztendős játékos az előző szezonban tizennégy gólig jutott az NB I.-ben.

 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában