Labdarúgás

2022.06.03. 14:09

Szerencsés időpontban érkezett a Sós család életébe a kis Bence

A DVSC középpályása is a babaváró bulin tudta meg a kicsi nemét.

Forrás: Sós Bence-archív

Nemrég újabb taggal bővült a Loki-család, ugyanis május 18-án 49 centiméterrel és 2880 grammal  megszületett a DVSC középpályás, Sós Bence első gyermeke, aki apukája után szintén a Bence nevet kapta.

– Már akkor szóba került a családalapítás amikor Fehérváron éltünk Kittivel, a feleségemmel – elevenítette fel a Naplónak a játékos. – Az élet úgy hozta, hogy szerencsére most összejött a bővítés, nagyon boldogok vagyunk, élvezzük minden pillanatát.

Ott voltam a szülésnél, de mivel úgy alakult, hogy császármetszéssel jött világra Bencike, a végét már csak kintről figyelhettem.

Életemben nem aggódtam, izgultam úgy, mint akkor a kedvesemért és a kisfiamért, de hála istennek minden rendben van. Kitti és én is szerettem volna, ha tovább viszi a nevemet a pici, visszatekintve már nem is tudnám elképzelni másként, mert ha ránézek olyan kis bencés – mondta mosolyogva.

A fiatalok a 12. héten megtudhatták volna a kicsi nemét, de úgy döntöttek, inkább egy babaváró bulin a családtagokat is bevonva derüljön majd ki.

Így az orvos a futballista nővérével közölte az információt, amit aztán a partin megosztott a jelenlévőkkel, így együtt ünnepelték meg a nagy hírt, hogy kisfiút vár a pár. – Utána elkezdődött a készülődés, de nem kapkodtunk, mert tudtuk, hogy van időnk kialakítani Bence szobáját. Jól jött ki a születés időpontja, mert szünet van a bajnokságban, így most a lehető legtöbbet tudok segíteni otthon, felkelek hajnalban a kicsihez, ha kell – mondta el a középpályás, aki a felkészülés kezdetétől majd napközben veszi le a terhet a neje válláról, mert éjszaka pihennie kell majd.

MSZ
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában