Strandröplabda

2022.06.05. 18:43

Élvonalbeli röpisek is csillogtatták tudásukat a homokban

Idén is elrajtolt a már hagyományosnak mondható Tikkadt Szöcske Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság.

Forrás: Czinege Melinda

A megmérettetésen az elmúlt évekhez hasonlóan ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt, de az idén a 2004-ben és azután születetteknek az U18-as kategóriában is hirdettek versenyt. A versengés ezúttal is hét hétvégén át zajlik majd, a kerekestelepi strandfürdőben rendezik a nyitó fordulót vasárnap és hétfőn.

– Immár tizedik alkalommal rendezzük meg a megyei strandröplabda bajnokságot – elevenítette fel Szombathy András főszervező. – Először a Traubisoda volt a névadó szponzor, majd idővel a Tikkadt Szöcske lett a főtámogató. A hét forduló közül a kerekestelepi fürdőben rendezzük az elsőt vasárnap és hétfőn. A fiúknál 18, a lányoknál 9, míg az U18-as kategóriában 16 páros nevezett. Ekkora érdeklődésre még magunk is csak titkon számítottunk, úgy tűnik, jó döntésnek bizonyult eleget tenni a csapatok kérésének, és létrehozni az U18-as kategóriát. Érkeztek fiatalok Hajdúböszörményből, Kunhegyesről, Balmazújvárosból, a DEAC-tól, és természetesen az Eötvös DSE-től is. Remélhetőleg, majd a távolabbi helyszíneken is hasonló sportolói aktivitás kíséri majd a bajnokságot – nyilatkozta Szombathy András.

Hétfőn a vegyes párosok küzdelmeit rendezik majd, nevezni a helyszínen lehet reggel 8 és 9 óra között. 

MSZ

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában