14 érem

2022.06.11. 12:47

A kemény munka gyümölcse: nagyot táncoltak a piruettesek Horvátországban

A Piruett Tánc Stúdió kilenc aranyat hozott haza a 20. IDF Világbajnokságról.

A lányok büszkék a sikereikre, melyekért igazán megküzdöttek, hiszen egészen szeptembertől kezdve dolgoztak a koreográfiákon, hogy a legjobb formájukat hozhassák a versenyszezonban | Forrás: Simonyi Kitty-archív

A közelmúltban megannyi éremmel tért haza a Piruett Tánc Stúdió a 20. IDF Világbajnokságról, melyet Horvátországban, Pula városában rendeztek meg. Simonyi Kitty, a Piruett Tánc Stúdió alapítója, vezetője megosztotta a Naplóval, a lányok minden elképzelést felülmúlva, igazán szépen kivitelezett produkciókat mutattak be a zsűrinek. Természetesen a munkának meglett a gyümölcse, ugyanis csodás eredményekkel térhettek haza Horvátországból: 9 arany, 4 ezüst, 1 bronz, valamint egy negyedik, három ötödik és két hatodik helyet hoztak haza. 

Csapatmunkában 

Mint megtudtuk, 98 piruettes és száznál is több szülő utazott Pula városába, így nem túlzás kijelenteni, hogy a csapatmunka meghozta a várva várt sikert.

A lányok egészen szeptembertől kezdve dolgoztak a koreográfiákon, hogy a legjobb formájukat csillogtathassák meg a versenyszezonban

– jegyezte meg Simonyi Kitty. 

A Piruett Tánc Stúdió fennállásának 15. évfordulójára egy igazán különleges művészeti alkotással készül, mely június 13-án lesz látható a Kölcsey Központban.

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában