Amerikaifutball

2022.05.28. 09:34

Szép hazai búcsúzásra törekszik a Gladiators

A cívisvárosiak a Tatabánya Mustangsot látják vendégül idei utolsó hazai meccsükön.

Forrás: Bellon Bíborka / deac.hu

A Szombathely Crushers elleni vereség gyakorlatilag biztossá tette, hogy a Debreceni Egyetem amerikaifutball-csapata már nem juthat a playoffba. A cívisvárosiak ezek után pedig arra törekedhetnek, hogy szépen fejezzék be a szezont a hazai közönség előtt. Ezt a Tatabánya Mustangs ellen szeretnék megtenni, akikkel egyébként először találkoznak felnőttszinten a gladiátorok. – A Tatabánya évek óta remekül építkezik, folyamatosan fejlődik a támadósoruk, ami többek között Zahovay Ádám munkáját is dicséri. 2021-ben érezhető is volt, hogy megugrották a Divízió I.-es szintet. Az eddigi meccseik alapján látható volt, hogy fizikálisan még fejlődniük kell. Szerintem ezen a téren tudunk majd feléjük kerekedni a vasárnapi találkozón – vezette fel a mérkőzést a klub honlapján Molnár Gábor offense edző. 

A DEAC Gladiators–Tatabánya Mustangs összecsapás vasárnap 15 órakor kezdődik a Böszörményi úti Campus sportpályáján. A mérkőzést élőben közvetíti a Sportstream.

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában