NB III.

2022.05.20. 12:03

Az Egert fogadja a kis Loki

Már csak két forduló van hátra az NB III. Keleti csoport 2021/2022-es kiírásából, a DVSC második csapatára pedig két hazai bajnoki vár még – emlékeztet a debreceni klub honlapja.

Forrás: dvsc.hu

Szűcs János együttese elsőként az Egert fogadja május 22-én, vasárnap 17 órától a DEAC-pályán. A tabella 15. helyén álló egriek 40 pontot szereztek eddig. Az elmúlt hétvégén 2-1-es sikert arattak a Tiszafüred felett hazai környezetben, ezzel pedig nyolcmeccses nyeretlenségi szériát törtek meg.

A DVSC II. legutóbb remek formában érkezett a Kisvárda otthonába, ahol azonban nem tudta tovább folytatni az elmúlt hetek sikerszériáját. A hazaiak 4-1-es győzelmükkel tartották otthon a három pontot, bár a találkozó összképe alapján nem volt ekkora különbség a két csapat között.

A két gárda novemberi mérkőzése öt gólt és debreceni sikert hozott. Gyönyörű Gergő korai találatára Szabó Sándor öngóljával válaszolt az Eger, majd az első félóra végén a házigazdák is lőttek egy öngólt, így 1-2-vel fordultak. A második játékrészben Gyönyörű Gergő újabb gólt szerzett, a hazaiak pedig már csak szépíteni tudtak, így 3-2-re győzött a Debrecen.

Szűcs János biztosan nem számíthat a hétvégi mérkőzésen a súlyos sérülést szenvedett Kovács Róbertre, valamint a házi gólkirályra, Sármány Kristófra, akit a Kisvárda II. ellen állított ki a játékvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában