Fotókkal

2022.04.22. 22:03

Látványos gálaműsort tartottak a Debreceni Jégcsarnokban

Több mint kétszáz gyermek lépett fel.

Forrás: Molnár Péter

Műkorcsolya-gálaműsort rendezett a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola és a Jégkarc Egyesület, Musicalek a jégen címmel csütörtökön és pénteken délután a Debreceni Jégcsarnokban.

Kiváló idényt zártak

Az eseményen több mint kétszáz gyermek lépett fel, a Debreceni Sportiskola és Jégkarc Egyesület műkorcsolyázói, a Jégkarc Egyesület tanfolyamosai, a Debreceni Hoki Klub jégkorongosai, a Nyíregyházi Sportcentrum műkorcsolyázói és a Szoboszlói Úti Általános Iskola tanulói.

Forrás: Molnár Péter

A műsor megnyitóján Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke elmondta, a korcsolyasportnak kiváló szezonja volt idén, több rangos tornán is sikeresen szerepeltek a magyar versenyzők. Például a short track világbajnokságon, a pekingi téli olimpián és utánpótlásszinten műkorcsolyában is. – Talán kevesen tudják, de a korcsolya a harmadik legeredményesebb sportág hazánk történelmében.

Így nem is meglepő, hogy ilyen szép számban, telt ház előtt adhatnak műsort a fiatal tehetségek – fogalmazott az országgyűlési képviselő. 

Forrás: Molnár Péter

Majd Makray Balázsnak, a Debreceni Sportcentrum stratégiai és sportszakmai igazgatójának adta át a szót, aki elmondta, nagy öröm számára, hogy ilyen sok korcsolyázó vesz részt az eseményen, és reméli, a jövőben is lesz lehetőség ilyen és ehhez hasonló gálákat rendezni Debrecenben. A gálán remek volt a hangulat a jégen és a lelátón egyaránt, már a bemutatók előtt megtelt a Debreceni Jégcsarnok.

A megnyitó után a műkorcsolyázók birtokukba vették a pályát, majd musicalek és filmzenék témában láthatott egyórás előadást a közönség.

Arany Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában