Labdarúgás

2022.03.12. 14:22

Új és értékes szolgáltatásokat nyújt majd a DVSC Business Club

Az országban ez az első ilyen jellegű kezdeményezés.

Forrás: Czinege Melinda

Leginkább a Lokihoz kötődő üzletembereket szeretné megszólítani az újonnan alakult DVSC Business Club, melynek megnyitóünnepségét szombat délután tartották a Nagyerdei Stadion déli VIP-termében, amely a jövőben az üzleti klub rendszeres eseményeinek is helyszíne lesz.

 

Az eseményen Ábrók Zsolt, a DVSC cégvezetője köszöntötte a vendégeket. A vezető kiemelte, az eltelt 120 évben a DVSC értékként és hitvallásként ivódott a debreceniekbe. – A klub tradíciókra épülő megújulása azóta is tart, folyamatos, és ennek a szellemiségében született meg a DVSC Business Club, amely tökéletesen illeszkedik a 120 éves születésnaphoz. A Loki ezzel az exkluzív közösséggel egy új és értékes szolgáltatást szeretne nyújtani a jövőben a kiemelt támogatóknak, akiket innentől kezdve reményeink szerint nemcsak az egyesület szeretete, hanem egy rendszeresen működő üzleti klub is köt majd össze – mondta el Ábrók Zsolt.

 

A Magyar Labdarúgó szövetséget Bánki Erik elnökségi tag képviselte. A szakember beszédében kiemelte, Debrecen sok mindenben volt már első az elmúlt évtizedek során. – Most az van soron, hogy a város találjon egy olyan helyet, amely a labdarúgó együttes támogatóit, szimpatizánsait tudja összefogni, és hoz létre egy olyan közösségépítő erőt, amely nemcsak focicsapat támogatásában nyújthat nagy segítséget, hanem Debrecen és a térség fejlődésében is úttörő szerepet játszik. Biztos vagyok abban, hogy ez a hazánkban újnak számító kezdeményezés hozzá fog járulni ahhoz, hogy a csapat megfelelő megerősödésével újra olyan sikeres legyen, mint nemrég volt – hangsúlyozta Bánki Erik, aki beszédét egy Puskás Ferenc idézettel zárta: ha hiszünk Istenben és a képességeinkben, akkor csak rajtunk múlik, hogy legyőzzük-e az előttünk álló nehézségeket – fogalmazott.

Az ünnepségen Papp László polgármester elmondta, részben ötletgazdakén és egyéb vonatkozású érintettként is nagy örömére szolgál, hogy többéves előkészítés után sikerült életre hívni az üzleti klubot.

 

– A DVSC a helyi emberek számára része a debreceni identitásnak. Ha a városunkkal kapcsolatban szavakat, kifejezéseket szeretnénk mondani, akkor a Nagytemplom, a Nagyerdő és néhány nevezetes identitáshoz tartozó fogalom mellett egészen biztosan ott van a DVSC is. Amikor a DVSC Businness Club gondolata megfogalmazódott, akkor az volt a szándék, hogy szervezzük meg azoknak az együttműködését akik akarnak, hajlandók és tudnak tenni a Lokiért. Ez egyben egy hívószó is. Szeretném, ha az üzleti klubhoz való tartozás presztízs lenne, mint ahogy ez a most kialakított VIP-páholy is sugallja – hívta fel a figyelmet Papp László.

 

Kósa Lajos, a DVSC Egyesület elnöke kiemelte, a Lokinak óriási tradíciója van, ami kötelez is: nemcsak a piros-fehéreket erősíteni, hanem a magyar labdarúgást is. – Ennek persze megvan az ára, nem leszünk azonnal sikeresek, viszont szeretnénk, ha olyan csapatunk lenne, mint nem is olyan régen volt, amikor Sándor Tamásék hazajöttek. Mi egy jó és erős utánpótlásból szeretnénk eredményeket elérni. Lehet ezt Ajax-, vagy Barcelona-modellnek mondani, remélem eljön majd az az idő, amikor DVSC-modellnek fogják hívni. Mi debreceniek olyanok vagyunk, hogy szeretünk utat törni és útmutatást adni másoknak. A DVSC Business Club mindenképp ilyen – hangsúlyozta Kósa Lajos, aki egyúttal bejelentette, hogy elindult a tagfelvétel a DVSC Egyesületbe.

 

A megnyitó záróakkordjaként a 120 éves évforduló alkalmából kiírt szurkolói szavazás győztesei vehették át elismeréseiket. Mint ahogy arról beszámoltunk, az elmúlt 120 év legjobb játékosának Sándor Tamást, legjobb edzőjének pedig Herczeg Andrást választották meg. A legemlékezetesebb Loki-mérkőzésnek a Hajduk Split elleni, idegenbeli összecsapást találták a drukkerek, amelyet 5–0-ra nyert meg a DVSC. 

 

MSZ

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában