Szép sikerek

2022.03.21. 12:15

Két debreceni bowlingcsapat vezeti a Szuperliga bajnoki tabelláját

A mögöttünk álló hétvégén a Cívis Egyesület mindkét szuperligás csapata pályára lépett a legmagasabb osztályban, tudatta portálunkkal a klub.

Forrás: Cívis Egyesület

Szombaton Tiszaújvárosban a Cívis Bowling Team először a fővárosi Glow csapatát fogadta, amelyet több egykori és jelenlegi válogatott versenyző alkot. Végig vezetett a hazai csapat, azonban a mérkőzés végi páros mérkőzéseken megfordította az állást az ellenfél, és így a Cívis BT elszenvedte első vereségét a bajnokságban 11–13-as végeredménnyel.

 

Ezt követően a másik debreceni csapat, a Gold Bulls mérkőzött meg a budapesti csapattal. Vélhetően elfáradtak a vendégek, mert viszonylag sima mérkőzésen 16-8 arányban győzött a Bulls. Ezzel  időlegesen át is vették a vezetést a bajnokságban a Cívis előtt.

 

Vasárnap a Cívis Bowling Team a fővárosba látogatott, a Glow egyesület másik csapatához, amelyik Old Glow néven szerepel. Nagyon szoros meccsen megismétlődött a szombati forgatókönyv, viszont ellenkező előjellel: most a Cívis fordította meg a meccset a végén, a párosok során. Ezúttal 13–11 lett a debrecenieknek. Ezzel visszavették a tabellán az első helyet a legmagasabb bajnoki osztályban, amely figyelembe véve, hogy a Cívis újonc, a Bulls pedig egy éve jutott fel oda, nagyon szép (rész)siker. Mint azt az egyesület írja, ilyen még biztosan nem volt a sportág hazai történetében

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában