Ökölvívás

2022.02.28. 10:14

Zsigó Csaba, a DVSC Boxing tehetsége aranyérmet szerzett Brassóban

A bokszklub ifjúsági korú versenyzője egyre összeszedettebben edz és szerepel a különböző tornákon. Legutóbb például Romániából tért haza első helyezéssel.

A vasárnap, azaz február 27-én befejeződött Brassó Kupára a magyar ifjúsági válogatott utazott el, amelynek tagja volt még a DVSC-ből Hamar Levente is - számolt be a debreceni bokszklub. Ő nagy csatában maradt alul az elődöntőben, így nem vívhatott meg az aranyért. Zsigó Csaba viszont mind a legjobb négy között, mind a fináléban egy-egy erős olasz bunyóst győzött le. Az első meccsén még saját magával sem volt elégedett, ám így is nyert. A másodikon ugyanakkor olyan éretten öklözött, hogy nem volt kérdés, az ő nyakába fogják akasztani a legdíszesebb medáliát a végén.

 

A javuló formára szüksége is lesz Zsigónak, hiszen március második hetében a nagy hagyományokkal rendelkező Énekes István Emlékversenyen akar a legjobb lenni. Később pedig egyfelől szerepelni szeretne a válogatott tagjaként a korosztályos Európa-bajnokságon, másfelől, ha már ott van, meg is nyerné azt a fiatal titán.

 

Borítókép: DVSC Boxing

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában