Utánpótlás

2022.02.23. 12:43

Megyénkben lép pályára kétszer a magyar csapat

A válogatottba négy debreceni fiatal tehetség is meghívót kapott.

A magyar labdarúgó U18-as nemzeti csapat Grúzia fiataljaival játszik két barátságos mérkőzést, március elsején 16 órától Balmazújvároson, harmadikán pedig a Nagyerdei Stadionban 11 órától.

 

Az U18-as (2004) korosztályos válogatott következő programja február 27. és március 3. között lesz. A program részét képezi egy edzőtábor, mely során a Debreceni Labdarúgó Akadémián készül a magyar utánpótlás-válogatott, ezt követően pedig két felkészülési mérkőzés vár a mieinkre Grúzia válogatottja ellen.

 

A magyar keretbe a már-már szokásos hármason túl – Fábián Bence, Lénárt Gábor, Sipos Szabolcs – a DVSC új igazolása, Rácz Balázs is meghívót kapott Oross Márton szövetségi edzőtől.

 

A nemzeti csapat legutóbb tavaly novemberben lépett pályára, akkor Csákváron aratott előbb 1–0-s, majd két nappal később 2–1-es győzelmet Montenegró fiataljai ellen. Utóbbi összecsapáson Rácz Balázs szerezte az első gólt. 

 

HBN

 

Borítókép: Fábián Bence, Lénárt Gábor és Sipos Szabolcs, Forrás: DVSC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában