Labdarúgás

2022.02.02. 12:58

Magyar U19: Bényei vezérletével kiütötték a bosnyákokat

Forrás: dvsc.hu

A márciusi elitkörre készül a Tímár Krisztián vezette U19-es magyar válogatott, amely az Eb-részvétel kiharcolását tűzte ki maga elé célként - olvasható a dvsc.hu-n. A felkészülés első lépéseként Bosznia-Hercegovina fiataljai ellen léptek pályára a fiatalok kedd este Szegeden, a Szent Gellért Fórumban.

 

A nemzeti együttest csapatkapitányként vezette ki a pályára a Loki 18 esztendős labdarúgója, Bényei Ágoston, aki kilencven percen keresztül vezére volt a gárdának, és egy gólpasszt is kiosztott. Már az első játékrészben eldőlt a találkozó, a szünetben 4-1-es magyar vezetésnél cseréltek térfelet a csapatok. A második félidőben is tovább folytatták a magabiztos játékot a magyarok, végül 6-2-es, kiütéses sikert arattak a bosnyákok felett.

 

Ott volt a keretben a másik debreceni labdarúgó, Szujó Attila is, bár ő ezúttal nem lépett pályára.

 

Magyarország-Bosznia-Hercegovina 6-2 (4-1)

 

Magyarország: Balázs József – Debreceni Ákos, Alaxai Áron, Mayer János (Vas Gábor, 71.) – Kovács Mátyás, Horváth Artúr (Csatári Gergő, 80.), Nagy Olivér (Sztojka Dominik, 71.), Bényei Ágoston, Kerezsi Zalán (Benczenleitner Barna, 71.) – Vancsa Zalán (Czérna Erik, 80.), Gera Zalán (Redzic Damir, 80.)

 

Gólszerzők: Vancsa (2), Kerezsi (2), Gera, Debreceni, ill. Sabljic, Marjanac

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában